Quinceaneras y muchas visitas
Blijf op de hoogte en volg Toos
26 November 2012 | Dominicaanse Republiek, San Pedro de Macorís
Verder was deze maand en vooral afgelopen week druk met bezoekers. HEt was Thanksgiving week en veel Amerikanen hadden vakantie. Zaterdagavond arriveerde een baseballgroup die hier 5 nachten verbleven. Ze hebben geholpen met verven en baseball clinics maar ze hadden een eigen programma met de Detroit Tigers die hier vlakbij een Academy hebben. Ze verbleven in ons visitors house die boven ons huis is en nogal gehorig dus was weer rustig toen ze weg gingen. Verder hadden we een sponsor die ons mee uit eten nam op maandag. Donderdag was Thanksgiving en de enige vrijwilliger uit de US die op dat moment hier was had een heerlijk Thanksgiving diner bereid. In de batey waar we vaak heen gaan is het nu 3 dagen feest dus daar ook naartoe geweest dit weekend. En nu op naar Kerst. De kerstboom in mijn huis staat al 2 weken dus ben benieuwd hoe het is hier. Ik schrijf even snel want neem geen tijd om dit te doen. We hebben nu eindelijk weer internet na 3 weken en sowieso weinig tijd maar wilde toch weer even van me laten horen. Het gaat heel goed eigenlijk op dit moment. Lekker druk en vond het leuk om alle bezoekers te ontvangen en te organiseren. Ik ben gister ook trouwens voor het eerst naar de kapper geweest voor het feest. De sfeer in het huis is ook goed na wat wijzigingen....Op dit moment dus hopelijk blijft het zo.
26 November 2012 - 09:57
Tia Bernadette:
Ha die Toos, goed om te lezen dat alles goed met je gaat. Klinkt allemaal heel leuk en ik kan me voorstellen dat het veel werk is. Veel mensen ontmoeten, gezellig! Feestjes! Ja vijftien jaar is a big deal in zuid america. Hier ben ik ook druk met Sinterklaas feest van de Nederlandse club, de meisjes zijn dit jaar voor het eerst zwarte piet! Lorenzo gaat echt als een speer door het water, is uitgekozen voor het schoolteam en gaat deze week zijn eerste wedstrijden zwemmen. Isabella doet mee aan de school talentenjacht, ze gaat helemaal alleen een liedje zingen van Selena Gomez. Volgende week is er een internationale markt op de school en natuurlijk staan wij daar met een Nederlandse stal, ik ben van alles aan het knutselen wat we weer kunnen verkopen. We vermaken ons hier goed, leuke mensen ontmoet en de kids zijn happy, wat wil je nog meer. Kus van je tante Bennie -
26 November 2012 - 09:59
Tia Bernadette:
o ja, ik wou nog even zeggen, leuke fotoos en ik ben trots op je!!!!!! -
26 November 2012 - 10:17
Marijke Menger:
Hey Toos, wat weer een leuk verhaal! Wat prachtig om deze cultuur te leren kennen. DE ladies zagen er super mooi uit. Je bent een kanjer. groet en zwaai, Marijke -
26 November 2012 - 13:15
Leonie:
Hi Toos,
leuk om weer ff een verslag van je te lezen en zo te horen verveel je je niet en heb je geen heimwee naar NL! Keep up the good work and njoy, op naar Kerst idd :)
grtz Leonie -
26 November 2012 - 18:48
Mancha:
Heee Toos,
Ja hier mas vanaf de iPad wel effe wennen zeg hoor. Wat leuk om weer van je te horen we hadden het vrijdagavond nog over je. Karien, syl en miran en ik zaten vrijdag maar weer eens een avondje bij elkaar om film te kijken. Gingen magic Mike kijken maar we hadden zoveel te teuten dat we de halve film niet hebben gezien.... We misten je wel in ieder geval dus je was er toch ff bij. Blij om te lezen dat je het nog steeds zo naar je zin hebt en gaaf om die foto's te zien van al die meiden ze zagen er echt prachtig uit.
Hier alles goed Sinterklaas gehad bij de schoonouders en weer mega verwend zeg. Zondag met de kleine noud in bad geweest en binnenkort komt ie een nachtje te logeren!
Volgende week ga ik de kerstboom zetten klinkt als nog erg vroeg maar heb er wel weer zin in. Ik moet wel werken in de kerstvakantie dus dat is wel balen. Ga wel lekker met Paul nog een nachtje weg in januari en dan naar de Veluwe bron, had ie van mij gekregen voor zijn verjaardag. Nou meis have fun en tot spreekt x x mas -
11 December 2012 - 15:10
Karina:
Leuk hoor al die feesten, weer s wat anders dan sinterklaas!!!
Het filmavondje was inderdaad weer errug gezellig en van wat ik heb gezien van Mike errug sexy. Maar we hebben je idd wel gemist.
Wij gaan volgend weekend de kerstboom maar s opzetten, die van jou zal dan ondertussen al wel kaal zijn!Veel plezier nog en tot horens xxx -
15 December 2012 - 23:13
Renate:
Lieve Toos,
Het is deze week een jaar geleden dat ik je zag!! Dat moeten we maar snel veranderen. Ik mis je! Maar je ziet er goed en happy uit. Lange haren ;-)
Ik hoorde dat je ouders hebben geboekt!
Vandaag hadden we een etentje voor Riens verjaardag en de bijna hele fam was er. Inclusief jouw ouders en zussie natuurlijk. Was erg gezellig. Helaas had F.P. uit Brazilie het vliegtuig gemist, dus die was er niet... Morgen ben ik nog een nachtje in Amsterdam en dan ga ik weer naar Oxford. Het is heeeel erg Christmassy in Engeland, net als toen wij in London waren.
Dikke zoenen xxx