bezoek papa en mama
Blijf op de hoogte en volg Toos
25 Maart 2013 | Dominicaanse Republiek, San Pedro de Macorís
25 Maart 2013 - 21:20
Sylvia Bos:
Hey Toos
Was vast en zeker leuk met paps en mams. Goed om te lezen dat je het nog naar je zin hebt. Verlang echt nog maar niet naar Nederland hoor, ik roep juist te pas en te onpas dat ik het liefst naar de DR wil emigreren, want daar is het tenminste lekker warm! (de 4 DR kindjes in de klas moeten dan heel hard lachen)
Geniet er nog lekker van en succes met het vinden van een vervanger! -
25 Maart 2013 - 22:08
Karin :
Hey Toos, wat leuk dat je ouders er waren! Geniet er nog maar lekker van daar, en veel plezier komend weekend!! -
26 Maart 2013 - 07:57
Leonie:
Wow, time flies, kom je echt al over 4 mnd terug? Geniet er nog maar met volte teugen van, ons nl klimaat is zo van slag dat de lente nog niet in zicht is;-) njoy! -
02 April 2013 - 14:58
Karina:
Wat leuk dat je ouders langs zijn geweest! Wacht idd nog maar ff om naar Nederland te komen want het is hier echt k-weer!!! Verlang ook naar de warme zon en witte stranden. Nog ff en we kunnen de 11-stedentocht in maart/april houden ;-)
Was ook lekker vrij met pasen en heb bar weinig gedaan. Hoop dat jij ook een leuke paas hebt gehad.
XXX -
17 April 2013 - 07:34
Mascha:
Goedemorgen toossie,
Happy birthday!!! Hoop dat je een super leuke verjaardag hebt vandaag met veel kado's.Ik heb je vorige stukje niet gelezen had geen mail gekregen dat er een nieuwe was...maar nu dus weer leven bijgelezen. Wat gaaf zeg dat je vader en moeder zijn langs geweest das toch altijd leuk om te laten zien waar je woont en waar je allemaal mee bezig bent. Ze zullen hun ogen wel uit hebben gekeken en het was vast leuk om ze weer te zien!
Wat spannend zeg dat je juni terugkomt waarschijnlijk jeetje we hebben elkaar al zoooo lang niet gezien.
Ik moet te werk nu maar wens je nog vele jaren en neem namens mij lekker een borrel op je verjaardag!
Dikke kus Mascha -
17 April 2013 - 08:39
Nancy:
Hey Toos!
Van harte gefeliciteerd!
Wat heerlijk om je verhalen te lezen. Leuk dat je ouders er ook waren.
Wat een schatje zeg je petekind!
Dikke X
Nance